Predstavujeme Lindab Protect

Lindab Protect je náš rad produktov a systémov, ktoré ponúkajú protipožiarnu ochranu a vyššiu bezpečnosť vo ventilačných systémoch. Bezpečné riešenia, ktoré sú vyvinuté s cieľom chrániť váš majetok a ľudí vo vnútri.

Ohňovzdorné vetranie

Požiar v budove môže spôsobiť rozsiahle škody na majetku, čo vedie k veľkým finančným následkom pre vlastníka nehnuteľnosti. Predovšetkým však predstavuje hrozbu pre obyvateľov vo vnútri budovy. Vetracie systémy, ktoré nevydržia vysoké teploty, môžu umožniť šírenie plameňov a dymu z jednej časti budovy do druhej. Preto je dôležité mať aktívny ochranný systém, ktorý zabraňuje šíreniu ohňa a toxických plynov. Dôsledné a spoľahlivé vetracie protipožiarne systémy zaisťujú, že škody a zranenia sú obmedzené na minimum alebo sa im v prípade nehody dokonca predíde.

Bezpečnejšie vnútorné prostredie

Lindab Protect ponúka kompletný ventilačný systém, ktorý po určitú dobu odolá veľmi vysokým teplotám – bez straty svojich vlastností. Každý komponent v našom riešení je testovaný v najtvrdších prostrediach a je certifikovaný v súlade s najprísnejšími normami pre ventilačné protipožiarne systémy.

Požiarna izolácia

Účelom Lindab Protect je zaistiť bezpečnosť ľudí a integritu budovy. Naše motorizované požiarne klapky sú vyvinuté tak, aby odolali veľmi vysokým teplotám bez straty svojich vlastností. Účelom je obmedziť požiar v jednom oddelení, čím sa zabráni šíreniu požiaru do ďalších častí budovy.

Odvod dymu

Náš systém odvodu dymu je navrhnutý tak, aby kontroloval splodiny horenia a nasmeroval ich von z budovy, čo umožňuje bezpečnejšiu evakuáciu osôb a viac času pre hasičov na uhasenie požiaru. Účinky tlaku a tepla sú riadené tak, aby sa minimalizovala intenzita požiaru a zabránilo sa šíreniu plameňov a toxického dymu do ďalších častí budovy. Systém sa skladá z množstva komponentov, ako sú dymové klapky, potrubia a závesy, ktoré sú spoľahlivé aj pri veľmi vysokej teplote. Dym je odvádzaný pomocou jedného alebo viacerých mechanických ventilátorov.

Prečo Lindab Protect ?

  • Kontrolujte a odoberajte spaľovacie plyny a teplo v prípade požiaru
  • Udržujte miestnosti a chodby bez dymu
  • Oneskorenie a/alebo zabránenie preskoku
  • Uľahčiť a zefektívniť evakuáciu a hasenie požiarov
  • Minimalizujte škody na majetku a konštrukcii
    budovy
  • Zabezpečte životy a udržte ľudí v bezpečí

Navrhnite si vlastný protipožiarny systém

Poskytujeme softvérové ​​riešenia a aplikácie, ktoré vám podporia všetku dokumentáciu, kompletné systémové výpočty a rýchly a spoľahlivý výber produktov na základe vašich požiadaviek. Navštívte náš digitálny výpočtový nástroj LindQST, aby ste navrhli dokonalé riešenie požiarnej ochrany podľa vašich potrieb a získali prístup ku všetkej potrebnej dokumentácii.